Etsimme kokkia!

Julkaistu 22.9.2023|Yleinen

E T S I M M E
K O K K I A!

Yksityisomistuksessa olevat ravintolamme tarvitsevat lisää henkilökuntaa. Ravintoloitamme ovat Hyvinsyöntipaikka Olé Kouvolan keskustassa, Kymin Huvila, Lounasravintola W sekä kesäravintola Ravintola Verla sekä jouluun saakka Kouvolan keskustassa toimii Pop Up Wine & Tapas.

Toimintamme perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, erinomaiseen ruokaan ja lämminhenkiseen palveluun.

Etsimme nyt tiimiimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta kokkia vakituiseen työsuhteeseen, työ tulisi olemaan yli 40 vuotiaassa Ravintola Oléssa.

Sinulla on vahva alan perusosaaminen: aikaisempi kokemus À la carte -ravintolan keittiöstä on eduksi. Jos olet vasta urasi alussa, sinulta löytyy näyttöjä siitä, että veitsi pysyy kädessäsi ja olet valmis haastamaan itsesi ja oppimaan uutta.

Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi.

Istut porukkaamme loistavasti, jos tunnet todellista intohimoa alaa kohtaan ja sinulla on vahva motivaatio haastaa itsesi oppimaan ja kehittämään uutta.

Työ on kiireistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä sekä joustamista työajoissa.

Edellytämme suomenkielen taidon.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä mukavassa ammattilaisten tiimissä. Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos vastaus on kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetä hakemuksesi sekä CV sähköpostitse osoitteeseen:
susanna.kurvinen@restauranteole.fi otsikolla ”Kokki 2023”.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo. Lähetäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian!